Thursday, March 31, 2011

dating ngan mek kelate & awekz donghae

suppose mek kelate tu aku letak "awekz siwon" tapi sebab tamau nanti kuar lak muke depan suratkhabar sok der 2 org pompuan gado tarik-tarik shawl,so tak jadi la...;p


disebabkan tak dapat jumpe zarl time ss3 tu,so kitorunx pakat jumpe kat shah alam jek..da alang-alang zarl turun stay umah amy kan..
rajin tol die teman amy seminggu,mentang-mentang la da abiz claz..mencik tau,jelez i!! =.='
da ler terlepas bas seranas sejengkal camtu,ye-ye kot aku lari tergedek-gedek cam itik obes kejar bas,alih-alih die trus jek..ngan perut lapar giler..dang it!!
sampai-sampai memang serbu makan dulu r,gi melantak kfc..
masing-masing tak cakap byk..sebab malu kan baru 1st time nk bersua muke..tipu bebenor malu..sebab masing-masing memang lapar tahap gaban nie,kol 2.30 baru nk lunch,memang ler..
aku ler champion,cepat jek licin ayam tu,hehe...diet kunun,huh!


perut da kenyang suke ati,gi pusing-pusing pkns & sacc yang agak lengang tu..
memang tersangat borink weyh..nape tak happening cam mid ker,sogo ker,baru bez!!
last-last end up gi galeri shah alam tu,nak tengok hasil keje tangan budak-budak unisel..
1st time aku jejak kaki kat ctu kot,yela,org tak berseni kan,tak layak pun gi ctu,huhu..
amy ye-ye jek ajak gi situ,suwuh tunjuk die punye projek,haramjadah tak tunjuk tau,suwuh main teketeki lak,cubit bley? ;p


da puas menghayati hasil keje tangan dorunx tu,pusing-pusing tasik sambil cuci mate..
syiok terjah lovebird yang tak bape cukup umo dok peluk-peluk sakan,der yang dok cari kutu ker kelumumur ntah..macam-macam perangai tol..-__-
lepas tu wajib la wat komen setiap terjahan kan,ala-ala abg nas rambut ketak gitu,kejam jek komen..haha..
last-last melepak tepi tasik makan cotton candy..so sweet kan~ =)
kunun-kunun nak bercamworing bertiga gune kepakaran sendiri la,tak sedar tu tangan tak bedung,jap org nie masuk org nie tak masuk,jap senget ke kiri jap senget ke kanan..sowy amy,tak berniat nak kutuk ko pun,kite serupa ;p
da givup baru ler terhegeh-hegeh nak tahan sume org yg sbuk nk joging kat situ tau..ngade!!haha..


ala,spoil gambar tol tau aku nie,tak join grup 'peace yaww' pun..sowy guys =.='


e'eyh,nape aku sowang jek lak wat 'peace yaww' nie..korunx kejam tau,balas dendam la tu..tamau kawan r camni!!nampak cam aku syiok sendiri lak,padahal juz try nak join grup korunx jek..sob3~ ngadu kat leeteuk,siwon & eunhyuk oppa r cmnie ='(




p/s : hope to see u guys again in da future..hope dat time together wif emil ok!! ^_^



◕‿◕。

2 comments:

Limau Manis said...

saya jelezzzz ~

aleen aiden said...

tengah membayangkan camane itik obes kejar bas.xdpt grab.hi3 :P