Friday, November 26, 2010

hangat nyer blog uncle seekers

sape xknal uncle seekers nie..aku rs sume knal even xlayan sgt pun seekers tu..ala,rncangan yg cr2 hantu tu..skunk die da der blog tu,jgn main2..ingt ko jek nk blogging2 nie,penangkap hantu pun nk jgak..last2 kang hantu pun nk blogging nie u olls..hehe..bkn ler blog nk cite psl keje2 tngkap hantu die pun tp kontroversi jek lbih..aku pnah terbc da psl nie kt 1 blog tu tp x amik port pun..tp td kt fb siap der page "Benci Uncle Seekers Perasan Bagus",rs mcm kritikal sgt jek die nie..last2 aku rjin kan diri gak bc blog die nie,nk tgk gak per yg kntroversi sgt tu kn..aku malaz ler nk komen pnjang2,pndai2 ler korunx wat cnclusion sndiri yer..check it out here babe!!

BLOG UNCLE SEEKERS

p/s : aku rs ngan wjud nyer blogger2 cm aku nie yg dok sbuk promote blog kntroversi uncle seekers tu,mkin naik ler traffic die kn..juz imagine if die join nuffnang,pakcik kayo weyh!!

moral of da story : xyah wat cite kntroversi utk naekkan traffic blog r,smpi nk malukan diri sndiri ngan org lain,per jadah cmtu..nmpak cm xsnonoh kn..juz be urself ok (xcept urself mmg ske wat kntroversi,xdapek ler den nk nolong yer ;p)

◕‿◕。

2 comments:

NAZEERA el'najihien said...

stj :)

ZaTyouP said...

per yg u stuju jia oi?u da usha ae blog die?