Sunday, October 23, 2011

#OctTwtFest


its a gathering for those who have twitter account!!
officially broke the world record with 2615 tweeps,wohooo~
for more info about this event,CLICK HERE!!



panjang giler dowh line nak register tu!!masing masing semangat nak pecahkan rekod dunia wa cakap lu...





tunggu punye tunggu kat entrance die pas setel register tu,alih alih tengok tu line beratur 2nd port untuk register,haramjadah sungguh,penat jek..tu naseb baru beratur tak sampai 5 minit..




tak sedar diri camera fon ko tu 5MP jek,biler zoom sampai tahap maksimum mula la jadi retak seribu kan..gambar Dr Fazley da jadi macam gambar Dr Pajeri da..rosak,rosak..




taktau ler per minah nie wat sampai tibe tibe Dr Fazley turun bawah straight gi kat die then siap melutut macam nak propose tu..pastu dapat la 1 cd free..untunglaa~




MC for da day,gorgeous @sharifahsofia




kenal die since kat facebook ngan blog but not la so kamceng..among orang kuat #OctTwtFest nie..bz bebenau die td,sampai tak sempat nak layan peminat u ollz~
@andyhowtt..memang hot pun weyh,muke licin giler!!per rahsia bang? ^__^




kenal die since kat blog pastu cam lost kejap afta die tukar dari blogspot gi dotcom..before tu every night confirm wat blogwalking terjah blog die ngan adik aku..actually aku nyanyuk sikit nak ingat ejaan name die,datz y tak jumpe tu ;p...memang nak sangat jumpe die tadi,siap usha rambut sape yang dye kaler merah dalam ramai ramai yang datang tu..kunun malu sebab tak sangke der orang kenal die.."ala,nak amik gambar ngan aku ker?aku tak feymes macam fazura la"..borak or tweet ngan die memang bez,brutal abiz,gune ko aku jek..double thumbs up to @klubbkiddkl...




aku tak pasan pun malaysian boy nie der kat situ gak..sibuk die saiko klubbkiddkl tau..nie pun same kepale giler giler,tak kesah pun even baru 1st time jumpe..beriye cakap,"jangan lupe tag gambar kat fb ngan twitter tau"..@altimetHM




meet amir ngan maulana...lagi sowang tu known as kay..sorry la,aku seriously tak kenal ko tapi at least aku ajak ko join amik gambar sekali,tak kejam kan =)...amir jahari nie anak didik klubbkiddkl..@amirjahari,@maulanaHM




malaysian girl in da house yaww~minat die since die jadi protege joe flizzow dalam Mentor lagi..tapi sayang die tak jadi juara and everybody juz recognize her afta die kuar dalam lagu malaysian boy..beriye aku tanye die perform biler,lagu aper tapi aku tak tengok pun,nak kejar noh hujan punye pasal,feel so guilty,sorry girl -___-...@IlaDamiaa




ramai weyh tercongok tepi stage coz nak amik gambar ngan miss fabulous nie,termasuk tukang taip nie la..suke sangat ngan muke die,flawless jek..rase nyer if tak make up pun confirm fabulous gak..manager or PA die(dunno which one tp mamat tu yang tolong pegang beg die,jage die td) mude lagi,cakap lembut jek,takde ler macam setengah tu,kekwat lebey dari si artis...@missfazura




penat round keliling stage,kat main hall,masuk lepak cinema jap..layan cite transformer..ok tipu,tak layan pun,cume menikmati aircond dalam tu yang terlebey kuat dari biase ngan layan perasan geram kat kerusi die yang unik tu,rase macam nak curik 1 bawak balik umah jek,boleh?one more thing,sedaye upaye mengconnect kan fon kat free wifi yang diwar war kan before tu..yang kuar bukan homepage twitter tapi "No internet connnection available,RETRY or CANCEL?"..mule la jeles tengok pengguna Budak Busuk(BB) yang kencang sangat tweet pastu sibuk tengok kat skrin projektor yang tayang live tweet for #OctTwtFest...




stat balik treasure hunt..jumpe si abu "KAMI the movie" kat entrance..@DJNasT




si sempoi @natasha_hudson




part nie tak bleh blah..da pasan die tapi bley lak aku lupe name..wat muke tebal gak r tegur sambil tanye,"name sape ek?lupe la"...tak senonoh tol perangai kan..naseb die tak melenting,layan borak ngan aku lagi ader r..but seriously,she's so kurus!!presenting juara gadis melayu 3 *drum roll* @rinasalleh




sementare tunggu shuttle van depan gate DiGi pun sempat lagi..jumpe kumpulan One Nation Emcees..mimi tersangat la tinggi!!till now,still searching for her tweethandle -___-




penat tunggu shuttle van DiGi yang kate nyer kol 8 baru datang,masuk dalam balik nak pi toilet,jumpe lak hero "tolong awek aku pontianak" nie..per lagi,klik klik jap r...@zahiriladzim




wif his lovely cik tunang...tengah tunggu turn nak masuk toilet pun boleh!!haha...@sheraAiyob





tweep yang meredah ktm,shuttle van,berpeluh peluh dalam crowd yang ramai giler,gilir gilir jadi camerawoman...@lehaismail




sape yang der twitter tu,mai la follow @iamzaty
tak berniat nak pakse atau promote macam saye nie cik artis tapi da nie blog aku,peduli hape aku!!haha
churp churp....churp churp




bez giler dapat join event camnie!!especially for those yang tak bape nak sosial cam aku nie la..sume orang have fun without fikir bout pangkat,bape ramai follower ko,feymes ker ko,ko pahaman politik mane...terserempak ngan khairy jamaludin(@khairyKJ),menantu pak lah tu...dengar cite nurul izzah(@n_izzah),anak anwar pun der drop by...makin nak malam makin crowded tempat nie..cuci mate bez gak woo,ramai giler hot chick,abang abang kachak *mate terbeliak macam letak duapuluhtiga pencungkil gigi*...selebriti yang datang sume pun down to earth..if dorunx hipokrit pun,saje jek maniskan muke layan fan,lantak dorunx la kan..

tapi agak keciwa coz tak jumpe area board game,nampak sign nak gi tempat tu tapi biler masuk,tu lorong gi toilet...pastu takgi area jual jual baju gak..if tak,confirm aku wat amal jariah bersedekah banyak giler kat situ >.<...takpe,make sure next #OctTwtFest,aku redah sume area dlm tu even backstage pun...

eh,tol ker der orang cakap aku nie asik wat straight face jek =|..cer korunx tengok sume pic atas tu balik pastu spot the differences..sape dapat jumpe 10 differences kat muke aku,aku bagi duapuluhtiga pencungkil gigi kat mate tadi tu...


p/s : confius jap nie #OctTwtFest ker #OctCelebFest...sape yang salah channel nie ^____^



◕‿◕。

2 comments:

cik kiwi's said...

hoi!!!. retis siotttt!!. ahahhahahahah

afiz♥ayu said...

waa besnye u jmp ramai artis!