Saturday, March 20, 2010

cncert suju


menci tol xdpt gi tgk konsert mamat2 13 org nie r =(..tu la ko zaty,pdn mke!!bkn nyer xdpt info psl knsert nie awal2 kn..hazwani da bgtau kt aku since xstat jual tket lg kot..tp time tu aku wat dunno jek n pk wat per la nk mmbazir duit gi kn,bkn nyer aku mnat sgt dorunx nie pun..tp time aku blk umah bln 2 cm,time sbuk2 lyn blk video clip lagu ngan intimate note suju kt laptop aku nie ngan izzah,br aku trsdar yg aku mnat gak rpe nyer dorunx nie r..tp da trlmbat pun..usha2 tket pling murah yg rm138 & rm238 tu da abiz jual 2jam pas kaunter bkak 1st day tu (bygkn r btape addicted nyer org2 m'sia nie,ish2 ;p)..yg tnggal juz yg rm458,bhagian rock pitt tu..mmg tnggal hrapan jek r,mampu lak aku nk beli mhal cm2,xder duit+xbrbaloi dowh..tp tbe2 hotfm bg sinar br kt aku(wah!!ayat xbley blah,haha)..dorunx wat cntest translate lagu suju dlm BM..adiah die dpt 4 tket..aku pnye ler ssh pyh wat kn,hazwani pun..aku siap ngan dictionary bgai tu dpn laptop,smpi kene saiko ngan rumet aku kot,hehe..tp sedey coz smpi ler ke saat nie hotfm xcntact aku pun (xphm2 ker,ko xmng ler tu,lems tol r ko nie zaty oi)..aku rs aku slek kt slogan tu r,ntah pape jek aku ngarut,ayat xnk skema lak kn,cm bdk tadika da aku tgk,heh~ xksah ler,bkn rezki ktorunx kot..tp seyezly aku nk sgt tgk knsert dorunx nie r..wuarghh!!aku xrs dorunx akan dtg lg 2-3 taun akan dtg..ntah2 lg 10taun br dtg..time tu xmau r,aku da tua kot,da xseswai da nk gi knsert2 nie..*mourning*

(p/s : xpecially to suju => psst2,meh r dtg jmpe aku,jap pun xper r,nyanyi lagu gee live dpn aku pun jd r ;D)

◕‿◕。


1 comment:

Izzah Youp said...

haha.
wehy kte p klia nk x?
dorang mesty p sane nye!
kte tugu kt kmpleks bunga raye or lcct!haha.