Thursday, October 15, 2009

kegilaan trbaru

2-3 bln lpas aku agak addicted main game farmville kt fb..
tiap ari rs nk brkebun jek,yela,nk brkebun kt dunia realiti nie jgn hrap la kn,pemalaz,hehe..
tp br jek nk menaiktaraf keaddictedan aku tu,tup2 game kene block lak kt ofis nie..(aiya,ptong stim tol r dorunx nie tau..)
da ler broadband da bg kt izzah,hrap tenet kt ofis nie jek la kn..
grrhh!!benci tol,dorunx jelez r tu xdpt jd petani brjaye cm aku nie..;p
tp td aku cm addicted ngan sumtink new lak..
tgh lunch dpn pc nie n cm sgt bowink smbil mkn xwat pape,aku gi check it out oddee tp xder latest post pun..kecewa jap..
so tbe2 aku trpk,y not cr cerpen on9,da alang2 der tenet dpn mate nie kn..
(dl time leha n ana lyn bende nie,xlak aku rs nk join kn,aih~ owh,lpe lak,dl bz sgt,haha)
luckily cerpen 1st yg aku bc kt blog tu sgt bez n klaka..
menantu utk mama
try la bc,mane tau ngan cerpen nie korunx pun bley jd giler cm aku nie,hehe..
tp yg xbez nyer,xbley nk copy..=(
aku bkn nk ciplak or wut but aku juz nk save kt word jek,sng bc,lg2 cm aku nie ssh nk dpt tenet kn..
but its ok la,thanx kt blog tu coz bg aku new addiction..
pasnie xder ler aku bowink lg kn time lunch..;D

sape2 yg bowink time mkn dpn pc,try la join blog nie yer ...
(ceyh,smpat lak promote cm dpt komisen,huhu)

penulisan2u.blogspot.com

◕‿◕。

3 comments:

Anonymous said...

try bkak kat cnie..
http://cikulatbuku.blogspot.com/2009/06/cucuratapblogspotcom.html,

lg byk novel no9 yg dah siap..xpun cucuratap.blogspot...citer2 kat cucuratap nie sume bes2..

*LeHa*

Anonymous said...

1st link yg ak bg tuh slh la..
nie yg btul..
koleksicikulatbuku.blogspot..

*LeHa*

zaty said...

ala,aku xmau r novel on9,stakat cerpen sdah..
tu pun da naik berpinar mate aku bc kt pc nie if pnjang2 sgt,huhu...